Behandlingar & Priser – Hudföryngring

Microdermabrasion

Med Crystal Clear® utför vi effektiv, men mild microdermabrasion. Med Crystal Clear® kan du på ett enkelt och prisvärt sätt motverka effekterna av hudens åldrande. Du får ett omedelbart resultat redan vid första behandlingen.Behandlingen ger en renare, fräschare hud med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Metoden fungerar effektivt i alla åldrar och på de flesta hudtyper.

Crystal Clear® 750:-

Tillval i ansiktsbehandling Crystal Clear® 350:-

NBE 500 – Ansiktslyft

UTAN NÅLAR, SMÄRTA ELLER BIVERKNINGAR – UNIKA EFFEKTER!

Med NBE 500 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som ger snabb självläkning. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.

Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser. Detta görs med en hygienisk applikator och gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Med hjälp av radiofrekventa vågor öppnar cellerna upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. NBE500 ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna samt penetrationsförmågan hos de behandlande produkterna. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 500.

Ansikte 1 ggr/850:- ( vid kur 750:-)-

Kur

Vecka 1-2: 2 behandlingar /vecka

Vecka 3-4: 1 behandling /vecka

Vecka 5-10: 1 behandling /14 dagar

Vecka 10-18: 1 behandling /månad

Snabbkur för bröllop och event

Gör en snabbkur för bröllopet eller stora festen. Vi gör först en behandling ca 2 veckor innan stora dagen (allergitest) och sedan 4 gånger under en veckas tid med avslut dagen innan. Kanonresultat!

Cellox 20

Cellox ljuspulser passerar det yttersta hudlagret där värmen reducerar små fina kärl i ansiktet , fina acneärr , rodnader , rosacea , solskadad hud , åldersförändringar , pigmenteringar , samt grova porer. även hudens nybildning av kollagen stimuleras och huden får en jämnare ton och ger ett slätare intryck.
Vad som händer med dom ytliga kärlen är att blodet koaguleras. Man kan få en rodnad och en värmekänsla det första dygnet.Oftast tar det ca 2-3 veckor innan man ser att kärlet reducerats. Om det är ett litet kärl kan man få en omedelbar effekt.
Dom pigmenterade områdena kan efter behandlingen se lite ” smutsig” ut. Det som sker är att pigmentet kryper upp till ytan och efter 5-12 dagar flagnas det bort.
Det rekommenderas 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Kinder 990:-

Hela ansiktet 1990:-

Runt munnen 900:-

Under ögonen 900:-

Ansikte & hals 2500:-

Dekolletage 2500:-

Ansikte, hals, dekolletage 3500:-

Näsa 500:-

Enstaka kärl / pigment 600:-

Fraxium- Ansiktslyft

Fraxium 1550 Fusion är ett estetiskt system med den senaste tekniken för permanent hudföryngring utan besvärande återhämtningstid.Man upplever normalt att huden känns varm och att det stramar.Värmekänslan avtar snabbt och försvinner efter 2-3 timmar.Huden kan ha en rodnad 1-2 dagar efter behandlingen och det är viktigt att tillföra extra mycket fukt.Behandlingen ger en kraftig stimulering av kollagen- och elastinbildningen och man kan behandla alla kroppsdelar och hydtyper. Med Fraxium 1550 Fusion kan du tex behandla kirurgiska ärr, acneärr, djupa rynkor, solskadad hud, slapp hud, struktur och linjer, ojämn hudton och stora porer.
Cirka 4-6 behandlingar rekommenderas var 3-4:e vecka.Resultatet märks redan efter några dagar och förbättringen fortsätter sedan successivt upp till sex månader. Resultatet är permanent , däremot stoppas ej hudens naturliga åldringsprocess. Vi rekommenderar att man undviker smink , alkohol och hårdare fysiska aktiviteter under det första dygnet.

Ansikte 4500:-

Runt munnen 1500:-

Kinder ( ärr ) 1500:-

Halsen 2000:-

Ansikte & hals 5500:-

Ansikte, hals & dekolletage 6500:-

Kemisk peeling – Hudföryngring

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring .Bäst resultat uppnås om du själv använder avancerad hudvård hemma i samband med att du gör kemiska peeler på salongen.
Vi arbetar sedan många år tillbaka med avancerad hudvård, cosmeceuticals. Med det avser man hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade aktiva ingredienser som aha-syror, retinoler, vitaminer och antioxidanter.

Exuviance peelbehandling 595:- (inkl.booster 650:-)

Mask peel 995:-

Milk peel 1500:-

Pigmentblekande kemiska peeler:

Melasma och andra hormonella pigmentfläckar bör behandlas med kemisk peeling, eftersom IPL och laser kan förvärra melasma istället.

Mela peel 2800:-

Starka kemiska peeler:

Cosmo peel 2800:-