Behandlingar & Priser – Hårborttagning

Epilering – Permanent hårborttagning

Epilering innebär att vi med hjälp av elektrisk ström och isolerade engångsnålar tar bort din oönskade hårväxt. Denna behandling kan användas till alla typer av hår. Hur behandlingen upplevs är individuellt. En del personer upplever strömmen som obehaglig, men andra knappt känner av den. Förutsättningarna för resultat och antal behandlingar beror även här på hårets struktur.

Man kan inte säga hur många behandlingar som behövs för att ta bort hårväxten, det är väldigt inviduellt.

Hudterapeuten för in en mycket tunn nål ner till hårsäcken. När nålen har kommit ner till hårsäcken tillförs den högfrekventa växelströmmen. Med hjälp av värmen förbränns hårlöken, hårstrået lossnar och lyfts ut med en pincett.

från 300:-

Cellox 20 Permanent hårborttagning

Cellox 20 är en av marknadens mest kraftfulla och effektiva maskin för permanent hårreducering. Cellox 20 har ett effektivt kylsystem för kylning av det översta hudlagret under behandlingen , vilket förutom en väsentligt högre effektivitet ( än traditionella IPL-system )också innebär en nästan helt smärtfri behandling och att risken för skador i princip försvinner
Att tänka på före/efter behandling:
Undvik solning ca en månad före behandling och 1-2 veckor efter behandling Även solspray bör undvikas ca två veckor före behandling.
Undvik också träning det första dygnet efter behandling

Hårstrået växer i olika växtfaser
Anagen fas ( aktiv växtfas ) 15-20% av hårstråna befinner sig i denna fas
Katagen fas ( övergångsfas ) Håret slutar att växa , hårsäcken blir inaktiv och börjar krympa. 3-4% av håren befinner sig i denna fas som varar 1-2 veckor
Telogen fas ( vilofas ) Varar i ca 5-6 veckor. I slutet av denna fas lossnar hårstrået och ett nytt börjar växa. Resterande hårstrån befinner sig i denna fas.

Cellox ödelägger endast de hårstrån som befinner sig i den anagena ( aktiva ) fasen. Efter tre behandlingar har som regel 70% av hårväxten försvunnit och efter sex behandlingar 90-95%
Ca tre veckor efter behandlingen börjar hårstråna från de ödelagda hårsäckarna att ramla av
Man bör räkna med 5-8 behandlingar och dom görs med ca 8 veckors mellanrum.

HAKA eller ÖVERLÄPP 650:-
HAKA+ÖVERLÄPP 950:-
ARMHÅLOR 950:-
HALVA BEN ( underben ) 2000:-
HALVA BEN+BIKINI 3000:-
HELA BEN 4500:-
BIKINI 1500:-
RYGG 4000:-
MAGSTRÄNG 800:-

Vaxning

Vaxning är en temporär metod för att avlägsna hårväxt i ansiktet och på kroppen.

Överläpp eller haka 200:-

Överläpp och haka 250:-

Ansikte 300:-

Armhålor 350:-

Armar 500:-

Halva armar 300:-

Bikini 350:-

Halva ben 500:-

Hela ben 650:-

Hela ben och bikini 750:-

Halva ben och bikini 650:-

Rygg/Bröst 800:-

Vaxning med Depilar-system

Nu finns det en ny, effektivare, billigare och skonsammare metod som ger både män och kvinnor möjlighet att permanent reducera hårväxt. Depilar är utvecklat av skandinaviska läkare och biokemister och är den enda metod som på ett biologiskt, naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen!

Depilar tränger ner till cellerna i botten på hårsäcken och bryter ner proteinerna, vilket medför att hårproduktionen hämmas. Verkar enbart på de hårsäckar som är aktiva och i tillväxtfas. Därför rekommenderas upprepade behandlingar var 4-6:e vecka.

Behandlingen börjar med att vaxa bort befintligt hår. Därefter masseras 2 geléer en efter en in i huden under ca 1 min var. Hårmängden reduceras normalt med varje behandling och smärtan av vaxning minskar. Dessutom blir huden mjuk och smidig mellan behandlingarna.

Överläpp eller haka 350:-

Överläpp och haka 450:-

Ansikte 590:-

Armhålor 590:-

Armar 950:-

Halva armar 650:-

Bikini 650:-

Halva ben 950:-

Hela ben 1500:-

Rygg 1500:-

Bröst och mage 1500:-