Behandlingar & Priser – Fillers & Botox

Fillers

Hyaluronsyrefillers som exempelvis Restylane/ Juvederm och Botox är två olika grupper av injektionsbehandlingar med olika syfte. Med Botox behandlas de linjer som orsakas av muskulär hyperaktivitet.Med fillers behandlas de linjer som orsakas av volymförlust.Att behandla båda dessa typer av ålderstecken i ansiktet leder till ett naturligt, balanserat och förfinat resultat. När du gör dessa injektionsbehandlingar hos oss behandlas du av läkare.

Hyaluronsyresfillers innehåller hyaluronsyra – ett ämne som finns naturligt i din hud och som hjälper till att ge volym och fukt. När du behandlas injiceras gelén varsamt in i din hud för att omedelbart återställa dess volym, släta ut ansiktsrynkor och veck samt återställa eller justera läpparnas utseende.

Behandlingen tar knappt 20 minuter och innehåller bedövningsmedel. Olika fillers har också olika molekylstorlek och är anpassade för olika djup i huden. Efter behandlingen kan du få en lätt rodnad eller svullnad.

Cirka sex månader är den vanligaste hållbarheten, men ålder, behandlingsområde, hudens kvalité och hur mycket som injicerats spelar in.

Behandlingar startar från 3500:-

Skin Booster

För dig som vill ha fräschare, mer fuktfylld hy utan att få den utfyllnad som vanlig fillers-injicering ger. En Restylane skinbooster ges under tre behandlingstillfällen då hyaluronsyran i tunn gel-form injiceras ytligt och ökar hudens egen förmåga att binda fukt successivt. Hyn blir naturligt fräsch. Tre behandlingar med en månads mellanrum krävs.

Behandlingar startar från 3500:-

Läppförstoring

Förstoring av läpparna utförs med fillers av hyaluronsyra som injiceras under lokalbedövning med bedövningskräm. Restylane Lip är produkten speciellt för att ge dina läppar en mjuk och naturlig fyllnad.

Behandlingen går relativt snabbt att utföra och ger en lätt till medelmåttig svullnad i någon eller några dagar.

Lip (1.00 ml) 3900:-

Botox

De flesta rynkor orsakas av muskelsammandragningar. Med Botox, som är ett godkänt läkemedel, kan vi hjälpa dig med att minska och reducera dessa linjer och rynkor i pannan eller ta bort kråksparkar runt ögonen så att du får en avslappnad blick.

Botox blockerar impulsen från nerven till de små ansiktsmusklerna, som orsakar dess linjer och rynkor. Botox får musklerna att slappna av och rynkorna att slätas ut. Efter behandlingen blir huden slätare och mjukare. De obehandlade musklerna påverkas inte, vilket gör att din normala mimik inte påverkas. En del rynkar pannan när de är stressade, koncentrerar sig eller är trötta. Det kan av andra tolkas helt felaktigt som att man är arg eller ilsken. Botox får muskulaturen, som ger upphov till rynkorna, att slappna av. Effekten inträder redan den första veckan efter behandlingen.

Botox används med fördel till rynkor och veck i pannan och till linjer i yttre ögonvrån, så kallade kråksparkar. Vissa muskler drar dessutom ner ögonbrynet och behandling med Botox ger generellt en öppnare och mer avslappnad blick.

Effekten av behandlingen varar mellan tre och sex månader. Behandlingen behöver förnyas två till tre gånger per år för att effekten ska upprätthållas. En fördel är dock att effekten efter varje förnyad behandling sitter i längre för varje gång, så att du successivt behöver allt färre behandlingar. Hållbarheten efter behandlingen är individuell och kan variera mellan tre och sex månader. Vi rekommenderar att du till en början kommer var fjärde månad för förnyad behandling, med reservation för individuella variationer.

Effekten av Botox kan utnyttjas för sig eller kombineras med en fillerbehandling.

Ett område 3400:-

Två områden 4400:-

Tre områden 5400:-